Log ind

YOGA


Vis kun

Læs Mere

Hos Henriette Steffensen Copenhagen / HSCPH har vi et fint udvalg i lounge og yogatøj i fleece og jersey. Her finder du fleecebukser, jumpsuits i fleece, bukser i jersey, jerseytoppe og jerseybluser der er perfekte til yoga. Alle vores yogatoppe, yogabukser, yogabluser og yogatæpper er fremstillet i Oeko-tex certificeret fleece og Oeko-tex certificeret jersey. Henriette Steffensen designer yoga tøj der også er perfekt som lounge wear, vores jumpsuit i fleece og vores bukser i jersey. Henriette Steffensen Copenhagen / HSCPH laver fleece og jersey der kan kombineres på kryds og tværs, så brug dine fleecebukser eller jerseybukser sammen med en af vores fleecetrøjer, fleececardigans, fleecesweatre eller fleeceponchoer. Hscph TRUE fleece kvaliteten og vores RAW jersey er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem flere år. Vores produktion foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239