Log ind

JERSEY


Vis kun
Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs Mere

Henriette Steffensen Copenhagen / HSCPH har et stort udvalg af jersey bluser, jersey toppe, jersey cardigans, jersey T-shirts, jersey bukser og jersey kjoler. Du finder lækker dame jersey til enhver lejlighed. Designer Henriette Steffensen laver lækre jerseybluser og jerseybukser til kvinder og mangler du en jerseytop, jersey bluse eller jersey bukser til hverdag eller fest, finder du den hos Henriette Steffensen Copenhagen / Hscph. Vi har et stort udvalg af lækkert blødt jersey, i mange farver og vores jersey tøj kan kombineres på tværs af hele kollektionen og sættes sammen med vores lækre fleece. Hos Henriette Steffensen Copenhagen / Hscph kan du også finde badekåber og lounge Wear i fleece, så mangler du en blød fleecebadekåbe eller hyggedragt / jumpsuit i fleece, har vi også et fint udvalg. Vores bluser, toppe og bukser i jersey er også perfekte til at bruge til yoga, så mangler du nyt yogatøj, finder du din nye yogatop, yogabukser, yogabluse eller yogatæppe her. Hscph RAW jersey kvaliteteten er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem flere år. Vores produktion foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239