Log ind

TOP/T-SHIRT


Vis kun

Læs Mere

Henriette Steffensen Copenhagen har toppen / blusen / skjorten enhver lejlighed, i mange forskellige farver og designs. Toppe med og uden ærmer i forskellige kvaliteter. Henriette Steffensen / Hcsph har specialiseret sig specielt i forskellige typer skjorter / toppe / bluser. Designer Henriette Steffensen ligger vægt på at de kan mixes med bukser og nederdele, jakker, pelstørklæder og ponchoer. Mangler du toppen / blusen / skjorten til jeans, nederdel, bukser eller en klassiske skjorte så find den på hscph. Henriette Steffensen designer hver sæson bluserne toppen og skjorterne til din garderobe. Brug en poncho eller en fleece trøje over en kølig aften. Henriette Steffensen Copenhagen / hscph har et stort farveudvalg af ponchoer i fleece i forskellige farver. Henriette Steffensen Copenhagen / hscph laver bluser / skjorter og toppe der passer perfekt til enhver lejlighed og en jakke over er altid flot.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239