Log ind

SWEATER


Vis kun

Læs mere

Henriette Steffensen Copenhagen har fleece sweatre til enhver lejlighed, i mange forskellige farver og pasformer. Mangler du en lun fleece bluse eller en god overgangsjakke, finder du et stort udvalg af fleece her. Designer Henriette Steffensen har specialiseret sig i lækker blød fleece og laver jakker, cardigans, bluser og kjoler i fleece. Et must-have til flyveturen, hvor det ofte trækker. Hos Henriette Steffensen Copenhagen /HSCPH lægger vi vægt på, at fleeceponchoer, fleececardigans- og fleecetrøjer, kan mixes på kryds og tværs og kombineres med fleecetørklæder og fleecejakker, så dit look fuldendes. Fleece sweatre fra Henriette Steffensen er perfekte til en kølig aften, men vores fleecetrøjer er også gode til hverdag. Henriette Steffensen Copenhagen har også pæn fleece der er meget velegnet til fest og kan bruges til det meste. Vores sweatre i Oeko-tex certificeret fleece er lette at vaske og skal ikke stryges. Hscph TRUE fleece kvaliteten er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem flere år. Vores produktion foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239