Log ind

SWEATER


Vis kun

Læs mere

Henriette Steffensen Copenhagen har kjoler til enhver lejlighed, i mange forskellige farver og pasforme. Kjoler med og uden høj hals i forskellige farver. Henriette Steffensen / Hcsph har specialiseret sig specielt kjoler i fleece. Designer Henriette Steffensen ligger vægt på at de kan mixes med fleece jakker, fleecetørklæder og fleece ponchoer. Mangler du den varme vinter kjole til kontorjobbet, eller hygge kjolen kan du finde den i fleece, designet af Henriette Steffensen.  Der er klassiske kjole der er figursyet, eller i A-shape i klassiske farver og med super god pasform. Henriette Steffensen Copenhagen har korte og lange nederdele. Nederdelene kan kombineres med ponchoer og sweatre i fleece. Cardigans og sweatre er funktionelle, lette at vaske, skal ikke stryges. Brug en poncho eller en fleece trøje en kølig aften. Henriette Steffensen Copenhagen / hscph har et stort farveudvalg af ponchoer, sweatre og cardigans i fleece i forskellige farver. Henriette Steffensen Copenhagen / hscph har også et udvalg af lune og hyggelige fleece kjoler og nederdele.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabet af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239