Log ind

KJOLER & NEDERDELE


Vis kun

Læs Mere

Henriette Steffensen Copenhagen har casual kjoler i fleece, der kan bruges til enhver lejlighed. Kjoler med høj hals eller kjoler med rund hals i mange forskellige farver. Henriette Steffensen / Hcsph har specialiseret sig i kjoler i fleece. Designer Henriette Steffensen lægger vægt på at du kan mixe fleece jakker, fleececardigans, fleecetørklæder og fleece ponchoer. Mangler du den varme vinter kjole til jobbet, eller en hyggekjole, kan du finde den i fleece, designet af Henriette Steffensen. Mangler du en varm nederdel, designer Henriette Steffensen nederdele i fleece der både er bløde og varme. Brug dem med en fleecesweater eller en fleececardigan. Her finder du fleece i et stort farveudvalg, og Henriette Steffensen Copenhagen / hscph designer fleece trøjer, fleece kjoler og nederdele der ikke skal stryges. Hscph TRUE fleece kvaliteten og vores RAW jersey er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem flere år. Vores produktion foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.


Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239