Log ind

CARDIGAN


Vis kun

Læs mere

Henriette Steffensen Copenhagen / Hcsph har cardigans i fleece i mange forskellige farver. Designer Henriette Steffensen laver fleececardigans som kan bruges både indenfor og som overgangsjakke udenfor. Mangler du en lang cardigan, en kort cardigan eller en fleece jakke, finder du den hos Henriette Steffensen. Henriette Steffensen designer fleecetøj i den varmeste og blødeste fleece som er Oeko-tex certificeret og perfekt til hverdag eller hygge. Cardigans og sweatre er funktionelle, lette at vaske og skal ikke stryges. Et must-have til flyveturen, hvor det ofte trækker. Henriette Steffensen Copenhagen / hscph har et stort udvalg af dame fleece, såsom ponchoer, sweatre, bluser, cardigans- og lounge Wear i fleece. Brug en fleece poncho eller en fleece trøje en kølig aften, eller tag et blødt fleece tæppe over dig, når du skal hygge. Hscph TRUE fleece kvaliteten og vores RAW jersey er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem flere år. Vores produktion foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239