Log ind

ACCESSORIES


Vis kun

Læs Mere

Henriette Steffensen Copenhagen / Hcsph har accessoires i blød fleece i mange forskellige farver. Designer Henriette Steffensen laver fleeceponchoer, fleecetørklæder, fleecehuer, fleecesjaler og ankle warmers / benvarmere i fleece. Designer Henriette Steffensen laver fleece accessoires der kan bruges sammen med vores fleececardigans- og overgangsjakker i fleece. Mangler du en lang cardigan, en kort cardigan, en fleece trøje, en fleece jakke og et matchende fleecetørklæde eller fleecesjal, finder du det hos Henriette Steffensen. Henriette Steffensen designer fleecetøj i den varmeste og blødeste Oeko-tex certificeret fleece som er perfekt til hverdag eller hygge. Hos Henriette Steffensen Copenhagen / Hcsph finder du også huer i jersey og tørklæder og sjaler i blødt jersey, der er perfekte at matche med vores fleecetrøjer og fleececardigans. Hscph TRUE fleece kvaliteten og vores RAW jersey er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem flere år. Vores produktion foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239