HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 8017 TUNIKA ART PRINT

Før DKK 1.049,00
DKK 524,50
SparDKK 524,50
På lager
Varenummer:4887240047
Denne jersey tunica er efterhånden blevet en klassiker. I denne sæson har den en dyb halsudskæring og slidser i siden. Brug den over stramme jeans eller leggins indtil det bliver varmt, så kan det blive din yndlingssommerkjole når det bare skal være afslappet. Du kan også dresse op med en flot sandal og iøjnefaldende smykker og tørklæder.
Art print er baseret på et maleri der hænger i vores showroom malet af designer Henriette Steffensen. Det er et kæmpestort maleri så der er stor variation i stoffet. Det betyder at alle styles er unikke. Du kan derfor glæde dig over at den tunika du modtager, ikke findes nøjagtig megen til.

Vores jerseykvalitet er specielt udviklet af vores designafdeling for at få den helt specielle bløde tørre ”hand-feel” og for at få den vægt i stoffet der gør at det falder så smukt om kroppen.  De rå kanter der giver en lethed til designet, ruller let efter vask. Alle modeller har en lille logoring i messing og alle sømme er afsluttede med vores signatur bånd. Denne skønne kvalitet er ligesom vores fleece Oeko-tex certificeret, og din garanti for et kemikaliefrit produkt.

97% Viskose
3% elastan