Log ind

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 8008G DRESS OLD ROSE
HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 8008G DRESS OLD ROSE

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 8008G DRESS OLD ROSE

Før DKK 699,00
DKK 349,50


   På lager
Antal
Smuk, enkel og sporty kjole med korte raglan ærmer og rund halsudskæring. Perfekt loose fit og perfekt længde gør kjolen uundværlig i skabet. Styling tip: Brug  kjolen med både sneakers og sandaler. Style eventuelt med HSCPH signatur halskæde. Leg evt. med størrelsen og pasformen. Skal den være tætsiddene? Tag en eller to str. mindre end du plejer. Eller skal den være større? Tag tage 1-2 størrelser større og få et mere råt look!

Stylen er med gyldne bånd.

RAW JERSEY er en fantastisk jersey-kvalitet i 97% viskose og 3% elastan. Stoffet er Oeko-Tex certificeret. Kvaliteten er ikke transparent og falder tungt og løst om kroppen. Alle vore jersey-modeller har det markante HSCPH design DNA med gros gain bånd og signatur ring. De rå kanter tilfører designet en lethed og kanterne vil rulle let efter vask. Alle vores Jersey-styles er med udvendige sømme og alt produceres i Europa.
Relaterede varer
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239