HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 7116 CARDIGAN MULTICOLOR 3

DKK 1.099,00
På lager
Cardigan I one size I patch / color blocking. Modellen er en del af vores No Waste program. Det betyder at ca. 80% af stoffet er rester fra produktionen af de øvrig styles. Det betyder også at hver enkelt cardigan er Unik, da placeringen af farverne varierer.

Den kvalitet fleece stof vi arbejder med, er resultatet af de mange års erfaring, udvikling og specialisering som vores designafdeling har. Stoffet bliver i dag strikket og færdigbehandlet på særligt udvalgte fabrikker i Italien. Den videre forarbejdning til det færdige produkt foregår i Baltikum. Så du får et 100% europæisk produceret produkt. Alle modeller har en lille logoring i messing og alle sømme er afsluttede med vores signatur bånd. De rå kanter giver et let og luftigt udtryk.

Oeko-tex certificeringen er din garanti for et kemikaliefrit produkt. Der kan være stofstøv fra produktionen, derfor anbefaler vi at du vasker med vrangsiden ud den første gang. Efter første vask vil din designer fleece holde facon og blødhed i mange år.

70% Polyester
30% Viskose
30 graders vask
undlad at stryge.