Log ind

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 6014 BLUSE M. HALSKÆDE BLACK
HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 6014 BLUSE M. HALSKÆDE BLACK
HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 6014 BLUSE M. HALSKÆDE BLACK

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 6014 BLUSE M. HALSKÆDE BLACK

Før DKK 599,00
DKK 359,40


   På lager
Antal
Langærmet bluse med rund hals og medfølgende HSCPH signatur halskæde med lædersnor og cool vedhæng. Box formet pasform. For et sporty look - brug blusen alene ! Eller tag en HSCPH fleece cardigan over og vær sikker på at holde varmen.

RAW JERSEY er en fantastisk jersey-kvalitet i 97% viskose og 3% elastan. Stoffet er Oeko-Tex® certificeret. Kvaliteten er ikke transparent og falder tungt og løst om kroppen. Alle vore jersey-modeller har det markante HSCPH design DNA med gros gain bånd og signatur ring. De rå kanter tilfører designet en lethed og kanterne vil rulle let efter vask. Alle vores Jersey-styles er med udvendige sømme og alt produceres i Europa.

Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239