HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 4061 PONCHO SOFT BLACK

DKK 699,00
På lager
Varenummer:4955020014
Denne poncho er designet til at være en slags overtøj. Den har vidde, længde og høj hals. Hvis du vil lune dig med den i flyveren, er der en lomme til fx mobilen, eller andre små ting du gerne vil ha tæt på. Den er også super på terrassen som alternativ til et tæppe.

Den kvalitet fleece stof vi arbejder med, er resultatet af de mange års erfaring, udvikling og specialisering som vores designafdeling har. Stoffet bliver i dag strikket og færdigbehandlet på særligt udvalgte fabrikker i Italien. Den videre forarbejdning til det færdige produkt foregår i Baltikum. Så du får et 100% europæisk produceret produkt. Alle modeller har en lille logoring i messing og alle sømme er afsluttede med vores signatur bånd. De rå kanter giver et let og luftigt udtryk.

Oeko-tex certificeringen er din garanti for et kemikaliefrit produkt. Der kan være stofstøv fra produktionen, derfor anbefaler vi at du vasker med vrangsiden ud den første gang. Efter første vask vil din designer fleece holde facon og blødhed i mange år.

70% Polyester
30% Viskose
30 graders vask
undlad at stryge