HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 1304 TUNIKA CHRYSTAL

DKK 999,00
På lager
Oversize tunika med lange slanke ærmer. Den dybe halsudskæring afsluttes med en høj kant og giver et feminint indtryk. Der er slidser i siderne og bagstykket er længere end for stykket. Brug den som overtøj over en let sommerkjole, som kæmpe sweater over yoga tøjet indtil du er varmet dejligt op, eller over et pa jeans med en top indenunder.

Den kvalitet fleece stof vi arbejder med, er resultatet af de mange års erfaring, udvikling og specialisering som vores designafdeling har. Stoffet bliver i dag strikket og færdigbehandlet på særligt udvalgte fabrikker i Italien. Den videre forarbejdning til det færdige produkt foregår i Baltikum. Så du får et 100% europæisk produceret produkt. Alle modeller har en lille logoring i messing og alle sømme er afsluttede med vores signatur bånd. De rå kanter giver et let og luftigt udtryk.

Oeko-tex certificeringen er din garanti for et kemikaliefrit produkt. Der kan være stofstøv fra produktionen, derfor anbefaler vi at du vasker med vrangsiden ud den første gang. Efter første vask vil din designer fleece holde facon og blødhed i mange år.

70% Polyester
30% Viskose
30 graders vask
undlad at stryge