Log ind

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 1289G BLUSE OLD ROSE
HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 1289G BLUSE OLD ROSE
HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 1289G BLUSE OLD ROSE

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen 1289G BLUSE OLD ROSE

Før DKK 749,00
DKK 374,50


   På lager
Antal
Sporty og feminin pullover med hætte og V-hals. De fine indsnit ved barmen sikrer en flot tætsiddende pasform (for et mere loose fit -vælg en størrelse større). Detaljer i form af HSCPH signatur gros gain bånd og slidser ved ærmerne. Brug hætte-trøjen til jeans, nederdel eller over en kjole for et cool og sporty look.

Stylen er med gyldne bånd

Hscph TRUE fleece kvaliteten er Oeko-Tex® certificeret og udviklet gennem mange års forskning og udvikling. Hele produktionen foregår i Europa på omhyggeligt udvalgte fabrikker.
Da der kan være stofstøv fra produktionen anbefaler vi vask alene med vrangsiden ud den første gang. Efter første vask vil din nye designerfleece holde facon og blødhed i mange år. Fleecen er ikke særlig modtagelig for pletter og er ofte tør et par timer efter vask

70% Polyester
30% Viskose
Vask: 40 grader må ikke stryges
Relaterede varer
Om Henriette steffensen Copenhagen

Henriette Steffensen Copenhagen er et stærkt brand med kvalitetstøj til kvinder med smag for enkelt, eksklusivt, dansk design. De to 2 årlige kollektioner sælges i 10 europæiske lande samt USA, Japan og Australien.
Designet giver kvinder i alle aldre en følelse af velvære, selvværd og tilfredshed når de dagligt nyder at mixe disse top funktionelle items ind som en del af deres daglige garderobe.
Der er et markant design DNA i kollektionerne og den meget ærlige holdning både til de visuelle udtryk såvel som produktionsform, bæredygtighed, og funktion er også grundpillerne i virksomheden HSCPH ApS som står bag mærket Henriette Steffensen Copenhagen.
Mærket har været på markedet siden 2003, hvor det blev skabt af den nuværende ejer og designer Henriette Steffensen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter er du altid velkommen til at kontakte os
Telefonerne er åbne mandag til fredag fra 8.00 til 16.00.

HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen – HSCPH ApS - CVR. 27160239