Handelsbetingelser

PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
Henriette Steffensens Copenhagen webshop modtager betaling med Dankort/Visa, Maestro (3D), Visa - Elektron, American Express, Mastercard, Visa, JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Henriette Steffensens Copenhagen webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Henriette Steffensens Copenhagen webshop forbeholder sig dog ret til at få købsbeløbet overført via bankoverførsel til Sydbank. Ordren afsendes når bankoverførslen er modtaget.

LEVERINGSOMKOSTNINGER:
DK med GLS til pakkeshop og erhvervsadr: GRATIS
DK med GLS til privat adr: 49,-
Udland med UPS / GLS: 69 / 79 / 289,- GRATIS LEVERING ved køb fra 999,- (Afhængig af leveringsland)

LEVERING:
Henriette Steffensens Copenhagen webshop leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Henriette Steffensen Copenhagen.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Enhver tvist mellem Henriette Steffensens  og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:
Du har som kunde 33 dages fortrydelsesret når dine varer er bestilt. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Benytter du vedlagte returlabel, bliver der fratrukket 49 kr. fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i en GLS pakkeshop.

VARERETURNERING:
Varereturnering skal ske til adressen:
HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen
V. FashionShopping
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro
CVR: 31 32 73 69

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til send som pakke uden omdeling. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter GLS når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Henriette Steffensens Copenhagen webshop.

Vi vil gøre vores bedste for at behandle din returnering inden for 3 hverdage fra den dag vi modtager pakken. Du vil modtage en email så snart vi har behandlet din returpakke.

Når du vil benytte din fortrydelsesret / returret eller ønsker at ombytte, skal du selv betale returforsendelsen. Vi modtager ikke pakker send pr. efterkrav eller til afhentning på Posthuset.

Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse for at fremme ekspeditionen. Beløbet vil blive refunderet til det betalingskort der blev brugt ved købet.

Oplysning om klagemuligheder
Vi håber du vil tage fat i Henriette Steffensens Copenhagen først, og se om vi ikke kan finde en løsning, såfremt du har noget at klage over.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved

Persondatapolitik:

Når du bestiller varer på Henriette Steffensens shoppen, registrerer vi dit navn og din adresse i vores system, så vi kan sende din bestilling. Når der indsamles personoplysninger fra Henriette Steffensens shoppen, sikrer vi, at det altid sker ved samtykke, således at du altid er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du beder os om andet. Hvis du ikke ønsker at være kunde hos os mere, og ikke længere har lyst til at modtage nyhedsbreve, kan du give os besked på e-mail til kundeservice@hscph.dk eller ringe til vores kundeservice på 97 41 04 15 .

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder. Ledelsen og kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi videregiver kun kundeoplysninger via krypteret forbindelser. Som registreret hos FashionShopping har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til FashionShopping via e-mail info@fashionshopping.dk.

E-mail nyhedsbreve:

Ved tilmelding til nyhedsbrev accepterer du at modtage e-mail fra Henriette Steffensens, vedr nyhedsbreve, forladt kurv og info om at varer igen er på lager.  

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i hvert enkelt nyhedsbrev eller sende en mail til kundeservice@hscph.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf 97 41 04 15
Vi videresælger ikke din mail til tredje part.